De nieuwste woontrends voor de oktober woonmaand

De herfst staat weer voor de deur en dat bekent, tijd voor verandering. Het buitleven wordt ingeruild voor het binnen leven, de truien en regenjassen kunnen weer tevoorschijn komen, het weer wordt kouder en we kruipen knus terug in huis. Dus het is tijd voor de Oktober woonmaand. De maand om je weer prettig te voelen in je huis.
Je eigen huis is je basis, het moet comfort en stabiliteit bieden. De trends van oktober woonmaand maken veel mogelijk.

Lees jij mee? Sta versteld van de diverse producten die Steel Statements te bieden heeft en ontdek hoe je samen met Steel statements kan inspelen op de oktober woonmaand trends!

Waarom de oktober woonmaand? Wat veel mensen niet weten, oktober is altijd een bijzondere tijd. Alles gaat langzaam weer veranderen. We hebben het niet alleen over het weer maar ook het humeur, de eetlust, je kledingstijl, je behoeftes en hoogstwaarschijnlijk dus ook je huis. Je gaat steeds meer tijd doorbrengen thuis en om deze reden is het fijn om de juiste aanpassingen of toevoegingen te doen, zodat je ook in deze periode helemaal thuis voelt. Het hoeven geen grote aanpassingen te zijn, een klein detail maakt soms al een groot verschil.
Een simpele aanpassing kan al ontzettend veel doen in je interieur, slechts een kleine toevoeging van net een stukje staal of een ander mooi detail in huis, geeft net even wat meer sfeer. Laat Steel Statements nou net het perfect adres zijn voor een nieuw detail in verschillende vormen en maten. Steel Statements biedt veelzijdige mogelijkheden als: stalen- deuren, wijnrekken, tafels en bloemenzuilen en nog veel meer. Door de vele mogelijkheden is er voor ieder wat wils voor de oktober woonmaand. Elk soort product geeft een toevoeging aan je huis, waardoor jouw huis voelt als een fijne basis waar jij graag je tijd doorbrengt.

Door verschillende sprekende elementen toe te voegen in jouw huis, word je huis levendig. Laat staal nou zo’n perfect element zijn die kan zorgen voor een goede huiselijke sfeer. Staal geeft een persoonlijk karakter en brengt een stukje buiten, naar binnen. Zo kan je het buiten gevoel toch nog een beetje vasthouden.
Neem stalen wijnrekken, van klein naar groot tot op maat gemaakt. Wijnrekken van staal vallen op. Als eenmaal je oog erop valt, dwaal je niet meer af.

In de oktober woonmaand gaat het ook om details. Doormiddel van details wordt de aandacht opgewekt en vastgehouden bij een product. Steel Statements biedt echt vakmanschap, gaat nauwkeurig te werk en doordat alles handgemaakt wordt, gaat er geen enkel detail verloren.

Kleuren zijn ook niet geheel onbelangrijk. De juiste kleur is belangrijk om jezelf prettig te voelen in je eigen huis. Een trend uit de oktober woonmaand is de metallic kleur. Dit is een robuuste herfst kleur die een industriële touch aan jouw huis geeft. Deze trend is zowel chique als stoer. Ook is deze trend gemakkelijk toe te passen. De variaties zijn eindeloos en je kan er alle kanten mee op.
Met een statement piece in een metallic kleur zit je deze oktober woonmaand helemaal goed. Het industriële plaatje spreekt veel mensen aan, maar het leuke van een statement piece is dat je je eigen draai eraan kan geven.
Laat Steel Statements nou net verschillende statement pieces hebben. Het bijzondere hieraan? Dat elk wijnrek hetzelfde, maar toch anders is. Elk wijnrek heeft namelijk een persoonlijk karakter. Dit komt omdat iedereen verschillende wijnen in zijn of haar wijnrek toevoegt. Elk wijnrek kent haar eigen verhaal. Om deze reden zijn wijnrekken bijzonder en een persoonlijke toevoeging aan jouw huis.

Wil jij samen met Steel Statements opzoek naar het perfecte product, die past bij de woontrends van de oktober woonmaand, geschikt voor jouw huis? Neem dan contact met ons op via de mail of geef ons gezellig een belletje!

Wil jij ook graag een stalen item in jouw huis? Je shopt onze stalen toppers hierVolg ons op Instagram of Facebook.