Wijnrek kopen: de voordelen van STEEL

WAAROM KIEZEN VOOR EEN STALEN WIJNREK

Overweeg jij een stalen wijnrek te laten maken? Ga dan voor een wijnrek van Steel Statements. Stalen wijnrekken hebben diverse voordelen te bieden. Zo heeft een stalen wijnrek niet alleen een mooie uitstraling, maar is het om nog veel meer redenen een goede keuze. WIj vertellen je wat de voordelen van een stalen wijnrek zijn. Lees snel verder en ontdek meer!

Een groot voordeel van staal, is dat het materiaal goed te bewerken is. Er zijn diverse opties als het gaat om dingen maken met staal. Met de juiste gereedschappen en kennis is dit materiaal eenvoudig te bewerken. Wat je maar wilt maken van staal, alles is mogelijk. Zo ook stalen wijnrekken. Je kunt ervoor kiezen om deze op maat te laten maken. Hierdoor kun je ze zo laten ontwerpen zoals jij ze wilt hebben, waardoor je een uniek item voor je interieur hebt.

Je kunt staal ook van een specifieke uitstraling voorzien. Zo kun je ervoor zorgen dat het er juist industrieel uitziet, maar ook een moderne, slanke of strakke uitstraling geven. Je kunt kiezen voor een minimalistische uitstraling of juist een look die meer in het oog springt. Dit hangt geheel af van welk ontwerp er wordt gebruikt, welke profielen worden toegepast en welke afwerking er gekozen wordt. Door de juiste keuzes hierin te maken, wordt sneller het gewenste resultaat bereikt.

Ook een heel fijn voordeel aan stalen wijnrekken, is dat staal zeer duurzaam materiaal is. Dit betekent dat stalen constructies of objecten jarenlang kunnen meegaan. Als je staal op de juiste manier behandeld, zal dit zelfs niet gaan roesten. Zo kun je kiezen voor speciale afwerkingen waardoor het staal in diverse weersomstandigheden mooi blijft, zoals poedercoaten. Messing, cortenstaal en RVS hoeven praktisch niet onderhouden te worden.

Kies je voor een wijnrek van steel, dan kun je kiezen uit diverse afwerkingen. Je kunt het blank laten, maar ook lakken, galvaniseren of poedercoaten. Steel Statements kiest voor poedercoaten, omdat wij ervaren hebben dat dit de beste afwerking is. Jouw stalen wijnrek gaat daardoor jarenlang mee en krijgt ook nog eens een zeer stijlvolle uitstraling. De uitstraling die je wenst voor jouw stalen wijnrek, bepaalt welke afwerking het meest geschikt is. Vraag ons gerust om meer informatie als je benieuwd bent hoe we jouw stalen wijnrek afwerken.

Een stalen wijnrek is perfect te combineren met houten interieuritems. Zo kun je er een mooie houten kast naast plaatsen of het wijnrek in een eethoek zetten waarin zowel houten als stalen invloeden te vinden zijn. Vertel ons gerust hoe je met een wijnrek jouw woning wilt gaan afwerken. Wij denken graag met je mee omtrent de best passende oplossing voor jouw interieur.

Kies ook voor een mooi stalen wijnrek op maat en laat Steel Statements deze voor jou maken. Zo weet je zeker dat je jouw wijncollectie een prachtige plek kunt geven en ook nog eens een item hebt dat matcht bij de rest van jouw interieur. Tijdens een gesprek met jou bespreken we je wensen en wat wij voor jou kunnen betekenen. Zo wordt duidelijk wat het ontwerp voor jouw stalen wijnrek gaat worden. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag. Wij zijn altijd gericht op het creëren van een zo mooi mogelijk eindresultaat. Neem meteen contact met ons op en laat een stalen wijnrek door ons op maat maken, zodat je een echte eyecatcher in jouw interieur hebt.

Steel Statements denkt graag met je mee, zodat je ook met op maat gemaakte stalen wijnrekken de show kunt ‘steelen’. Inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.