De nieuwste woontrends: stalen elementen in jouw interieur

Het is bijna niet meer te missen als woontrend in jouw interieur: stalen items. Daar kunnen wij bij Steel Statements natuurlijk alleen maar achter staan. Wij houden ontzettend van stalen items in een interieur en zien dit daarom ook graag terug bij anderen. Je kunt stalen elementen zacht en subtiel toepassen of natuurlijk groots en opvallend. Wij trokken voor jullie in de pen om jullie op de hoogte te brengen van deze woontrend. Dit zijn de must-have stalen elementen met zwarte details voor in jouw interieur.

Stalen elementen in jouw interieur - stalen bloemenzuil

Een bloemenzuil is de perfecte standaard om jouw bloemen in huis te laten shinen. Door ze op een bloemzuil te plaatsen vallen ze extra op. Juist wanneer je kiest voor een bloemzuil met stalen en zwarte elementen. Dit zorgt er namelijk voor dat de kleuren van jouw bloemen des te meer opvallen. Een mooie vaas en de tofste bloemen erbij en jouw huis ziet er weer helemaal vrolijk uit!

Stalen elementen in jouw interieur - stalen taatsdeur

Saaie witte deuren zijn tegenwoordig echt uit. Daar wil je natuurlijk een mooie stalen taatsdeur voor in de plaats. Deze deuren stralen een industriële luxe uit die we graag in huis halen. Door minimalistisch design in te zetten, leid jouw deur niet teveel af van de rest van jouw interieur, maar valt juist de elegantie op. Het fijne aan deze deur is dat deze er van 2 kanten mooi uitziet. Zo heb je én een hele mooie deur in bijvoorbeeld je gang, maar ook een hele leuke deur in de woonkamer. Wanneer er aan de andere kant van de deur opvallende dingen staan valt dit altijd op.

Stalen elementen in jouw interieur - stalen details

Wij houden van details! En dat is natuurlijk nog leuker wanneer wij kunnen spelen met stalen elementen. Denk maar eens aan stalen stoelpoten, stalen tafelpoten, een stalen kastje voor aan de muur maar ook een stalen lamp die in een hoek of op tafel staat. Zwarte stalen elementen zorgen voor rust in je interieur maar zijn wel stoer en robuust. Zo kun je in de rest van je huis met mooie kleuren spelen en heb je daarnaast ook elementen vol klasse. Wanneer een stalen taatsdeur voor jou nog net teveel is kun je natuurlijk ook spelen met stalen deurklinken en een stalen trapleuning. En even eerlijk: wij worden al blij van de sierlijke uitstraling van een stalen lijst om een foto ;-).

Vaak hebben we ons eigen idee van wat we mooi vinden in huis. Niet altijd bestaat dit. Daarom vinden wij het ontzettend fijn om met onze klanten mee te denken. Wanneer je een idee hebt schetsen wij dit graag met je uit zodat we daar een stijlvol stalen maatwerk bij kunnen creëren. Er is namelijk ontzettend veel mogelijk. Laat je inspiratie erop los en neem contact met ons op zodat wij met jou mee kunnen denken over hoe deze chique, stalen elementen in jouw interieur zouden terug kunnen komen.

Bij Steel Statements staat kwaliteit voorop. Wij werken met het beste materiaal voor onze stalen items. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze producten gespoten worden met een poedercoating. Dit zorgt ervoor dat jouw stalen topper tegen een stootje kan, er langdurig plezier van is en wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Wil jij ook graag een stalen item in jouw huis? Je shopt onze stalen toppers hierVolg ons op Instagram of Facebook.