Maatwerk meubels van hout en staal

Meubels van staal en hout

MAATWERK MEUBELS VAN HOUT EN STAAL ZIJN HELEMAAL VAN NU

Maatwerk meubels van hout en staal zijn de grote trend van dit moment. Ben je dol op een stoere en strakke interieurstijl, maar wil je tegelijkertijd dat jouw interieur warmte en gezelligheid uitstraalt? Dan kunnen maatwerk meubels van hout en staal dit voor je doen. Het is helemaal in om je woning te stylen met meubels van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een houten tafelblad met stalen poten. Met de combinatie van hout en staal geef je jouw interieur net wat extra’s. Wij vertellen je graag welke voordelen maatwerk meubels van hout en staal hebben en hoe je ze kunt toepassen in je interieur.

Kies je voor maatwerk meubels van hout en staal, dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo kun je door de combinatie van hout en staal zorgen voor een modern en strak interieur. Een interieur dat tijdloos is en waar je nog lang plezier van zal hebben. Kies ervoor om meubels te combineren die alleen van hout of staal zijn of ga voor een meubelstuk dat zowel hout als staal bevat. Hout en staal zijn verder eindeloos te combineren. Je kunt het met diverse andere items combineren. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een houten tafel met stalen poten met eetkamerstoelen van fluweel met stalen poten. Ook kies je met hout en staal voor duurzame grondstoffen. Zowel hout als staal gaan lang mee. En ben je eenmaal uitgekeken op je meubels, dan zijn ze ook eenvoudig te recyclen. Houten en stalen meubels zijn vrij sterk en kunnen eenvoudig tegen een stootje. Hierdoor gaan ze ook niet snel kapot. Bij Steel Statements kun je kiezen voor maatwerk meubels van hout en staal. Zo laat je jouw meubels precies zo maken zoals je ze wilt hebben. Het resultaat is unieke meubelstukken die niemand anders heeft.

Tafel van hout en staal

Hout en staal passen perfect bij een industriële woonstijl. Mocht je nog geen industriële woonstijl hebben en overweeg je deze in je woning toe te passen, dan zit je met deze materialen goed. Ga op zoek naar houten boekenkasten en tafels met stalen poten. Je kunt echter ook een geheel stalen interieur kiezen, waaraan je enkele houten elementen toevoegt. Kies voor een houten salontafel met stalen poten en maak het geheel af met een leren bank en Perzisch tapijt. Of wat dacht je van een mooi stalen wijnrek in de woonkamer? Qua meubels heb je enorm veel keuze. Reken maar dat je met hout en staal de perfecte industriële woonstijl voor jou kunt creëren en voor een stoere en gezellige sfeer in huis zorgt.

Hout en staal staan ook perfect in een landelijke woonstijl. Je kunt de materialen ook perfect gebruiken voor het creëren van een landelijk interieur. Misschien woon je in een boerderij of in een oud huis met veel hout. Om dan je huis een warme, landelijke sfeer te geven, is het zeker aan te raden om te kiezen voor een combinatie van houten en stalen meubels. Wissel houten tafels af met stalen decoraties. Het resultaat zal je hoe dan ook verbazen.
Hout en staal in landelijk interieur
Maak ook de keuze voor maatwerk meubels van hout en staal. Je hebt er namelijk talloze mogelijkheden mee en je maakt je interieur er helemaal mee af! Ook profiteer je van sterke en duurzame materialen. Neem contact op met Steel Statements en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van maatwerk meubels van hout en staal.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We sparren natuurlijk graag met je mee, zodat ook jij straks een super tof design in huis hebt staan. Inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.