De plek voor al jouw stalen dromen

Onze industriële stalen wijnrekken stelen inmiddels al in menig huishouden de show. Wijnrekken, taatsdeuren en zelfs stalen industriële statafels hebben een ereplekje gekregen in de mooiste interieurs bij jullie thuis. Op onze Instagrampagina delen we wekelijks onze stalen toppers. Het ene stalen wijnrek nog mooier dan het andere én natuurlijk voorzien van de meest smaakvolle wijnen. Twijfel je nog of een stalen wijnrek in jouw interieur past? We geven je vier redenen om voor Steel Statements te kiezen.

Maatwerk

We bieden verschillende modellen industriële stalen wijnrekken aan om jouw wijnen een schitterend plekje te geven. Die lekkere wijnen mogen best gezien worden! Ook is er de mogelijkheid om een stalen wijnrek te laten maken dat precies aansluit op al jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een wijnrek als roomdivider in huis? Of wil je jouw stalen wijnrek ingebouwd hebben? Alles is mogelijk! Ook maken we industriële stalen statafels en taatsdeuren die ieder vakje op jouw wensenlijstje afvinken. Echt maatwerk dat met passie wordt vervaardigd. Heb jij een heel ander creatief idee? Leuk! Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op

Kwaliteit

Als je een industrieel stalen wijnrek aanschaft, wil je natuurlijk dat deze lang meegaat en tegen een eventueel stootje kan. Onze stalen wijnrekken worden gekleurd door middel van poedercoating. Na het aanbrengen van de coating in poedervorm gaat het stalen wijnrek de oven in. Daar smelt de poedercoating en hecht deze zich aan het object. Échte kwaliteit die een gezellig weekendavondje makkelijk overleeft. Ook heeft poedercoating een uitstekende UV- en weersbestendigheid. Hierdoor kunnen onze industriële stalen statafels ook uitstekend een plekje in jouw tuin krijgen.

Zalig in een persoonlijk en professioneel interieur

Een industrieel stalen wijnrek past zalig in ieder interieur! Lees vooral onze vorige blog waarin we je 4 keer inspiratie geven voor het stylen van een Steel Statements stalen wijnrek in een jouw persoonlijke interieur. Niet alleen thuis, maar ook in een professionele setting als op kantoor stelen onze stalen wijnrekken de show. En zeg nou zelf, als je straks weer mag borrelen, blaas je de vrijdagmiddelborrel op kantoor een fantastisch nieuw leven in!

Gratis montageservice

Als je dan eenmaal een op maat gemaakt stalen wijnrek in huis hebt gehaald, moet het natuurlijk ook goed gevuld worden. In onze wijnkelder vind je echte kwaliteitswijnen die zullen schitteren in jouw nieuwe stalen wijnrek. Bestel je zes flessen wijn bij je wijnrek? Dan monteren we deze gratis! Kortom, bij Steel Statements ben je in goede handen. We zorgen dat je écht blij wordt van je nieuwe stalen musthave en denken graag met je mee van begin tot eind. Heb je je jouw industriële stalen wijnrek na het lezen van deze blog al een denkbeeldig plekje gegeven in je keuken of heb je een ander te gek idee voor in jouw interieur? Daar worden we mega blij van! Interesse? Stuur ons een berichtje!

Zie jij zo’n stalen wijnrek ook wel in jouw keuken shinen? Bekijk al onze stalen toppers door hier te klikken. Meer inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.