Maatwerk

Een industrieel wijnrek voor jou op maat

Bij Steel Statements hebben we een vaste collectie wijnrekken in onze webshop staan, maar we creëren natuurlijk met alle liefde een industrieel wijnrek op maat dat helemaal past bij jouw interieur. We maken een passend ontwerp aan de hand van de ruimte die beschikbaar is en de wensen die je hebt.

Maar we hebben meer… Naast wijnrekken kunnen wij je ook helpen bij andere statement pieces naast je industriële wijnrek voor in je interieur. Denk aan een toffe stalen deur, stalen kasten, stalen bank en stalen tafels.

Kortom, met Steel Statements steel jij helemaal de show!

Maatwerk inspiratie

Deze klanten gingen je voor met de mooiste ontwerpen om aan hun huis een stalen eyecatcher toe te voegen.

maatwerk speciaal voor jou

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We sparren natuurlijk graag met je mee, zodat ook jij straks een super tof design in huis hebt staan. Naast een mooi stalen wijnrek is het ook gaaf om een matchende taatsdeur, of boekenkast met gepoedercoat staal en douglashout te plaatsen. Samen kijken we naar de beste match voor in jouw interieur zodat dit altijd goed past. We tekenen het design zodat jij een goed beeld krijg hoe jouw industriële pareltje er straks uit komt te zien.

We kiezen voor het beste materiaal dat zeker weten tegen een stootje kan, of het nou gaat om jouw industriële wijnrek, stalen taatsdeur of trapleuning. Daarom poedercoaten we al onze industriële ontwerpen. Zo blijft jouw ontwerp net zo intact als de eerste dag dat je deze in huis hebt gehaald!

Heb jij behoefte aan wat meer informatie om te weten of wij jouw droomproject kunnen realiseren? Of vind je het fijn als we met je meedenken wat leuk in jouw interieur zal staan? Neem gerust contact met ons op en wij denken dan graag met je mee!