Maatwerk

Een industrieel item voor jou op maat

Bij Steel Statements hebben we een vaste collectie wijnrekken in onze webshop staan, maar we creëren natuurlijk met alle liefde een industrieel wijnrek op maat dat helemaal past bij jouw interieur. We maken een passend ontwerp aan de hand van de ruimte die beschikbaar is en de wensen die je hebt.

Maar we hebben meer… Naast wijnrekken kunnen wij je ook helpen bij andere statement pieces naast je industriële wijnrek voor in je interieur. Denk aan een toffe stalen deur, stalen kasten, stalen bank en stalen tafels.

Kortom, met Steel Statements steel jij helemaal de show!

taatsdeuren

Naast stalen wijnrekken, kan ook een stalen deur niet meer ontbreken in jouw interieur. Een taatsdeur is een deur die je niet in je kozijn laat bevestigen, maar gewoon lekker in de deuropening. Doordat de scharnieren niet in de deurpost zitten, maar in de bovenkant van de deuropening en de vloer, kan jouw stalen taatsdeur naar beide kanten open. Steel Statements´ deuren zijn 100% op maat gemaakt met de hand en zijn voorzien van een stevige poedercoating die bestand is tegen krassen.

balustrades

We denken graag met je mee en voorzien jouw bovenverdieping dan ook graag van een stalen exemplaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een balustrade om jouw goddelijke vide mee af te bakenen? Deze balustrades geven een ruimtelijk en open effect, maar beschermen kleine kinderen en huisdieren tegen onaangename ongelukken.

Trapleuningen

Een trap is een gebruiksvoorwerp en heeft nu eenmaal om de paar jaar een complete make-over nodig. Wanneer je dan besluit je trap op te knappen, kan een stalen trapleuning natuurlijk niet ontbreken. Dit staaltje maatwerk geeft jouw trap een industriële look en geeft net die finishing touch aan jouw interieur.

horeca

Naast een industrieel wijnrek voor de horeca waarin jij alle wijnen die je jouw gasten schenkt kunt uitstallen, leveren wij ook maatwerk voor in de horeca. Heb jij de droom om bijvoorbeeld een stalen tussenwand of ensuite te plaatsen, of ben jij klaar om een van de muren om te toveren tot wijn walhalla? Laat je inspireren, wij van Steel Statements denken graag met je mee.

samenwerken?

Ben of ken jij een influencer of woonbedrijf dat perfect bij de industriële wijnrekken en andere stalen toppers van Steel Statements zou passen? We zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingen. Benieuwd of er een match is? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Maatwerk inspiratie

Deze klanten gingen je voor met de mooiste ontwerpen om aan hun huis een stalen eyecatcher toe te voegen.

Maatwerk designs

maatwerk speciaal voor jou

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We sparren natuurlijk graag met je mee, zodat ook jij straks een super tof design in huis hebt staan. Naast een mooi stalen wijnrek is het ook gaaf om een matchende taatsdeur, of boekenkast met gepoedercoat staal en douglashout te plaatsen. Samen kijken we naar de beste match voor in jouw interieur zodat dit altijd goed past. We tekenen het design zodat jij een goed beeld krijg hoe jouw industriële pareltje er straks uit komt te zien.

We kiezen voor het beste materiaal dat zeker weten tegen een stootje kan, of het nou gaat om jouw industriële wijnrek, stalen taatsdeur of trapleuning. Daarom poedercoaten we al onze industriële ontwerpen. Zo blijft jouw ontwerp net zo intact als de eerste dag dat je deze in huis hebt gehaald!

Heb jij behoefte aan wat meer informatie om te weten of wij jouw droomproject kunnen realiseren? Of vind je het fijn als we met je meedenken wat leuk in jouw interieur zal staan? Neem gerust contact met ons op en wij denken dan graag met je mee!