WAAROM EEN WIJNREK OP MAAT LATEN MAKEN?

DE VOORDELEN VAN EEN WIJNREK OP MAAT

Overweeg je om een wijnrek op maat te laten maken? Misschien zag je onlangs een prachtig op maat gemaakt wijnrek bij familie, vrienden of kennissen thuis en overweeg je ook zo’n mooi exemplaar aan jouw interieur toevoegen. Maar ergens twijfel je nog steeds. Helemaal niet nodig, want wij vertellen je waarom een wijnrek op maat een echte aanwinst is voor jouw interieur. Lees snel verder!

Een groot voordeel van staal, is dat het materiaal goed te bewerken is. Er zijn diverse opties als het gaat om dingen maken met staal. Met de juiste gereedschappen en kennis is dit materiaal eenvoudig te bewerken. Wat je maar wilt maken van staal, alles is mogelijk. Zo ook stalen wijnrekken. Je kunt ervoor kiezen om deze op maat te laten maken. Hierdoor kun je ze zo laten ontwerpen zoals jij ze wilt hebben, waardoor je een uniek item voor je interieur hebt.
double wijnrek

Je wilt natuurlijk dat jouw huis er modern uitziet, maar kunt niet met alle trends meegaan. Wil je echter een tijdloze trend toevoegen aan jouw interieur, dan is een stalen wijnrek de ideale keuze hiervoor. Dit is namelijk een echte eyecatcher. Een wijnrek op maat kun je niet alleen zo samenstellen dat hij geheel bij je interieur past, maar ook zo laten samenstellen dat hij ook echt op een bepaalde plek te plaatsen is. Je kunt verder zelf de gewenste afwerking voor het stalen wijnrek kiezen. Een stalen wijnrek past perfect bij een woning met een industrieel interieur. Echter doen deze wijnrekken het ook erg goed in de landelijke woonstijl en de moderne woonstijl. Zelfs in de klassieke woonstijl komt het stalen wijnrek geheel tot zijn recht. En als je na een aantal jaren je woning opnieuw wilt inrichten, past het stalen wijnrek nog steeds perfect in je interieur. 

Veel mensen kiezen voor een zwart stalen wijnrek vanwege de prachtige uitstraling hiervan. Staal is erg fijn materiaal. Het zorgt niet alleen voor een moderne en stoere uitstraling in de ruimte, maar straalt ook warmte en gezelligheid uit. Ook een fijn voordeel is dat het materiaal eenvoudig te onderhouden is. Hierdoor heb je er praktisch geen omkijken naar. Ook als de wijn toch per ongeluk heeft gelekt of als er mee geknoeid is, is het staal eenvoudig schoon te maken. Dit is wel anders bij een houten wijnrek. Ook gaat een wijnrek van staal jarenlang mee. En die jaren zal je ook zeker benutten, omdat het wijnrek bij zoveel verschillende interieurstijlen past.

wijnrek abbey

Laat je een wijnrek op maat ontwerpen, dan bepaal je zelf de uitstraling hiervan. Je bepaalt hoe hoog het wijnrek precies moet zijn, hoe breed deze moet worden en hoe je het wijnrek wenst in te delen. Zo kun je een wijnrek laten samenstellen dat niet alleen stijlvol, maar ook nog eens erg praktisch is. Zo wordt het wijnrek een echte aanwinst voor jouw interieur. 

Wil je een prachtig stalen wijnrek op maat laten maken, zodat je jouw collectie wijnen hierin kunt laten pronken? Dan is kwaliteit natuurlijk wat je zoekt. En dat is precies wat wij je te bieden hebben! Steel Statements gaat samen met jou in gesprek en maakt een wijnrek op maat dat geheel aan jouw wensen voldoet. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat we jouw stalen wijnrek niet zwart spuiten, maar juist poedercoaten. Zo ontstaat er een mooi effect en kan jouw wijnrek ook beter tegen diverse omstandigheden. Wij vertellen je graag wat wij precies voor je kunnen betekenen. Neem meteen contact met ons op en laat jouw wijnrek op maat maken door Steel Statements. 

Steel Statements denkt graag met je mee, zodat je ook met op maat gemaakte stalen wijnrekken de show kunt ‘steelen’. Inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.