4x woonkeuken inspiratie mét wijnrek

Op zoek naar woonkeuken inspiratie? Een woonkeuken is een ultieme plek om jouw mooie wijnen te showen. Het is de perfecte plek om goed te ontspannen en te genieten van een gezellig diner met vrienden, uiteraard vergezeld met een goede fles wijn. Een industrieel wijnrek van Steel Statements gepaard met een aantal mooie wijnflessen mag natuurlijk niet ontbreken in jouw droomkeuken! Van welke stijl, interieur of trend je ook houdt, deze stalen wijnrekken zijn geschikt voor alle type woonkeukens en zorgen voor extra sfeer. We geven je graag woonkeuken inspiratie waarin we je laten zien hoe onze industriële wijnrekken de show stelen in jouw prachtige keuken.

Moderne woonkeuken

Maak kennis met wijnrek Abbey! Ze is een échte industriële eye-catcher! Deze moderne woonkeuken, krijgt een speelse twist door ons industriële wijnrek. Door het ‘black & white’ thema en het rustige design valt wijnrek Abbey lekker op! De dwarsliggers zorgen ervoor dat alle verschillende wijnen een verleidelijke plek krijgen. Een ideale oplossing om jouw mooiste wijnen te showen! Industrieel wijnrek Abbey is momenteel de perfecte gast voor jouw borrelavondjes. Dus krijgt Abbey een uitnodiging?

Industriële woonkeuken

Ons stalen wijnrek Jaxx is een echte favoriet en dat begrijpen wij helemaal! Door het klassieke model, past hij perfect in iedere woonkeuken. Zo past het industriële wijnrek ‘Jaxx’ ook perfect in dit landelijke interieur en komt het hier mooi tot zijn recht. De stalen elementen van het wijnrek komen terug in de industriële lamp en stoelen . Door de rustige bruintinten van het interieur en de speelse houten tafel steelt dit wijnrek de show! Zie jij jezelf hier al zitten met een heerlijke playlist en een lekkere fles wijn? Wij wel hoor! 

Witte landelijke woonkeuken

 Bonus! Industrieel wijnrek Jaxx is er voor de liefhebber sinds kort ook in het wit! In deze woonkeuken past Jaxx fantastisch bij het interieur. De keuken heeft veel lichte tinten, waardoor het witte stalen wijnrek er perfect bij matcht. Deze woonkeuken straalt een bepaalde rust uit, daarom is het een verstandige keuze dat hier voor een wit wijnrek gekozen is. Hij valt nog steeds op, past mooi in het geheel en zorgt voor een frisse look. Ook naast zo’n tof groot schilderij knalt Jaxx er nog steeds goed uit.

 

Luxe woonkeuken

Last but not least, even weer compleet wat anders maar ook in deze luxe woonkeuken straalt ons wijnrek Jaxx. Deze woonkeuken is modern en donker, het industriële wijnrek maakt de keuken chique en laat de donkere kleuren mooi tot hun recht komen. De perfecte setting voor een chique date night met een heerlijk diner en een lekker glas wijn!

Zie jij zo’n stalen wijnrek ook wel in jouw keuken shinen? Bekijk al onze stalen toppers door hier te klikken. Meer inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.