3x woontrends om jouw interieur bruisend te maken voor de feestdagen

3x woontrends om jouw interieur klaar te stomen voor de feestdagen - stalen wijnrekken van Steel Statements
De feestdagen komen er weer aan. The Christmas Station van Sky Radio is weer overuren aan het draaien en de jaarlijkse kerstboomfoto’s vliegen social media al weer over. Het is dus alweer tijd om jouw interieur een bruisende twist te geven, en dat doe je natuurlijk met de producten van Steel Statements, want geen statement is te veel.

We hebben dit jaar extra behoefte aan een warm en gezellig interieur. Een èchte eyecatcher in jouw interieur is de woontrend van nu en geeft jouw interieur een open uitstraling. Maar over wat voor soort eyecatcher hebben wij het dan? En waar komt zo’n eyecatcher het beste tot zijn recht? Wij snappen jullie vragen en hebben daarom de woningtrends voor de feestdagen voor je op een rijtje gezet.

WOONTREND 1: EEN STOERE KERSTUITSTRALING

Een stoer industrieel interieur is de woontrend van nu, ook deze kerst komt dit helemaal terug. Onmisbaar in een stoer industrieel interieur is een èchte eyecatcher. Weet je wel, zo’n item waar iedereens oog meteen op valt. Een overdosis aan accessoires slaan we dit jaar over, maar natuurlijke materialen spelen de hoofdrol. Denk bijvoorbeeld aan wijnrek ABBEY, een wijnrek dat de aandacht in elke ruimte opvraagt. De schuine lijnen geven een spicy effect en zorgen ervoor dat die verrukkelijke wijnen van jou extra mooi geshowd worden.

woontrend 2: donkere kleuren

Waar we het eerst hadden over warme kleuren, is nu juist een donker interieur helemaal de woontrend van nu. Zo kun je kiezen om jouw muren een donkere kleur te geven, zoals donkerblauw of donkerpaars. Veel mensen zagen een donker interieur aanvankelijk als kil, maar gelukkig omarmen we steeds meer het idee dat er juist sfeer zit in een donkere look. Wil jij liever tijd en moeite besparen met het verven van je muren, dan kan je ook kiezen om jouw interieur aan te vullen met zwarte accessoires. Naast de vaste wijnrekken die Steel Statements in de webshop heeft, creëren wij ook prachtige op maat gemaakte statement pieces. Denk hierbij aan een toffe zwarte stalen deur, stalen kasten of een stalen tafel. Kortom, genoeg trending items om jouw interieur helemaal in deze woontrend te stijlen.

Misschien geen nieuwe woontrend van dit jaar, maar zeker één die blijft terugkomen en waar wij stiekem natuurlijk helemaal verliefd op zijn. Wij kennen ze in alle vormen en maten: stalen taatsdeuren, een stalen bloemenzuil of een stalen trapleuning. Wat ook nog een groot pluspunt is aan het industriële karakter van staal, is dat het goed te combineren is met andere kleuren en materialen in huis. Zo kan je kiezen voor een stoer karakter door het staal te combineren met zwart en wit. Wil je juist je interieur een warmere uitstraling geven? Combineer dan jouw stalen statement piece met hout en warmere kleuren.

Na deze tips ben jij zeker klaar voor de feestdagen. Ben jij benieuwd naar wat voorbeelden? Check onze socials! Daar staan diverse voorbeelden van hoe deze huidige woontrends tot hun recht komen. Wil jij samen met Steel Statements op zoek naar het perfecte product voor in jouw interieur? Neem dan contact met ons op via de mail of geef ons gezellig een belletje!

Wil jij ook graag een stalen item in jouw huis? Je shopt onze stalen toppers hierVolg ons op Instagram of Facebook.