3x wijnrekken in jouw interieur

De traditionele wijnkelder komt natuurlijk van vroeger, waarbij er alleen maar een fles wijn tevoorschijn kwam als deze ook daadwerkelijk werd gedronken. Deze tijd is al een poosje voorbij. Toch blijft een wijnkelder een luxe om te hebben. Het enige jammere is dat het vaak een pareltje voor jezelf blijft. Hoe mooi zou het zijn als je zelf kan genieten van je favoriete wijnen met ook nog eens het uitzicht op deze prachtige flessen, jaloersmakend voor je gasten.

The solution: Een wijnrek! Hier vind je alle inspiratie om jouw mooiste wijnflessen terug te laten komen in je interieur door gebruik te maken van wijnrekken.

Er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden om jouw wijnflessen te presenteren in het interieur. Toch denken mensen niet zo snel aan de hal, woonkamer of berging. Maar heb jij er ook wel eens aan gedacht om helemaal los te gaan en een complete wijnkamer in te richten? Laat je fantasie de vrije loop, want alles is mogelijk bij Steel Statements!

EEN WIJNREK IN JE WOONKAMER

De plek van je nieuwe wijnrek is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt niet dat je mooie wijnen in de zon staan, of dichtbij een wasmachine waardoor je last hebt van de trillingen. De woonkamer is dé plek waar jij en je gasten de hele avond doorbrengen. Je wil dan natuurlijk dat jouw woonkamer er stijlvol en trendy uit ziet. Dit kan je oplossen door een echte eyecatcher van een wijnrek, in jouw woonkamer te implementeren. Denk bijvoorbeeld aan het wijnrek Abbey wat een absolute topper is, maar net een speelse touch geeft voor een verrassend interieur.

Je keuken is de plek waar je van verschillende ingrediënten een heerlijke maaltijd samenstelt. En wat is dan beter dan een aantal goede flessen wijn binnen handbereik te hebben? Door een wijnrek in je keuken te implementeren krijg je een sfeerverhogend effect, én ziet jouw keuken er gelijk stijlvol uit. Wijnrek Vince is ideaal om in jouw keuken te hangen, het is een kleiner wijnrek met alsnog ruimte voor maar liefst 12 flessen. Dit wijnrek is misschien klein en fijn maar het blijft een absolute blikvanger.

Een wijnrek in je hal is niet gelijk de plek waar je snel aan denkt, but why not? De hal is ook gewoon onderdeel van je huis, en het eerste waar jezelf en je gasten binnen komen. De fout die veel mensen maken waardoor een hal er simpel weg niet mooi uit ziet, is door de rommel. Houd het opgeruimd en netjes. Hoe gaaf zou het vervolgens zijn om van jou hal een eyecatcher te maken. Door een stijlvol wijnrek in de hal neer te zetten valt gelijk iedereens oog erop. Het geeft zo een goede eerste impressie van hoe modieus jouw interieur is. Geef jouw hal een trendy touch en wellicht wordt de hal straks jouw favoriete ruimte.

Wil jij samen met Steel Statements op zoek naar het perfecte product voor in jouw interieur? Neem dan contact met ons op via de mail of geef ons gezellig een belletje!

Wil jij ook graag een stalen item in jouw huis? Je shopt onze stalen toppers hierVolg ons op Instagram of Facebook.